Ceps Nous 2021

Ett kraftfullt och örtigt vin som passar bra på buffébordet.


Vingårdar
Vingården ligger i byarna La Morera de Montsant och Poboleda.

Vinifiering
Jäsning ca 30 dagar i temperaturer mellan 25 och 28 grader C.

Lagring
Vinet lagras på 100 % franska ekfat i 7 månader innan det buteljeras. 

Produktblad
Här kan du ladda ner ett blad med produktfakta om vinet.

Druvor
50% Garnatxa, 30% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc

Alkoholhalt
14,5

Produktion
5000 flaskor

Producent
Celler Pasanau

Pris
239 kr


Om producenten - Celler Pasanau

Jordi Pasanau är tredje generationens vinmakare i La Morera de Montsant. Druvorna kommer från ekologiska vingårdar i La Morera och Poboleda och vinerna buteljeras sedan 1995 under eget namn.